"Більше ніж знак!"

2015-07-21

/Files/images/20131119_090535.jpeg

Общество — это не только ТЫ!

Люди, имейте совесть и уважение к членам нашего общества, у инвалидов не просто так есть преимущества перед здоровыми людьми.

Великолепная практика!

ВИДЕО https://www.youtube.com/watch?v=N1hqKQw9lLM

Цікава новина, нажаль не в нашому місті)

Але й ми "не пасем останніх". За особистим розпорядженням Голови міської ради Мазура В.К. майданчик для паркування біля гостинного під'їзду до Центру "На рівних" буде переоблаштовано і промарковано під паркування для людей з особливими потребами.

А щоб звиклим до місця автомобілістам було зручно, парковку буде збільшено, що дасть можливість вільно користуватись майданчиком для сусідів або гостей Центру.

Нещодавно міськими комунальними службами проводився ремонт теплотраси, одже асфальт на майданчику пошкоджено , а відновлена часина викликає деякі незручності для людей, що пересуваються на візках.

- Все буде виправлено - завіряє керівник служби.

- Ваше звернення надішло вчасно, адже саме зараз в місті Бердичеві проводяться реконструкції тротуарів, виправлення та заниження бардюрів, створюються і велодоріжки.

За попередніми домовленостями з владою міста наші колеги та члени ГО долучатимуться до випробувань з доступності відновлених ділянок.

Два дні потому , Міський голова особисто перевіряв як просуваються справи. Завітали і до майданчику біля Центру. В перемовинах йшлося про благоустрій району, дворів та окремо взятих територій , що прилягають до приміщень ГО людей з інвалідністю.

Приємно зазначити, що турбота про доступність, завдяки плідній співпраці керівництва міста і голів ГО стає вже буденною хоча і дуже необхідною та корисною справою.

Пресцентр " Центру на Рівних"

/Files/images/image-60b88158fe122ca20bd99c54a7028dd849bb0dc8c65f81388fd24eb446f3fe1b-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 274