• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчальний семінар-тренінг " Факультативний протокол до Конвенції ООН про права інвалідів - механізм захисту прав людей з інвалідністю "

Навчальний семінар-тренінг " Факультативний протокол до Конвенції ООН про права інвалідів - механізм захисту прав людей з інвалідністю "

2013-09-21

/Files/images/19443644.jpg

ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» (НАІУ) запрошує Вас взяти участь у Навчальному семінарі-тренінгу " Факультативний протокол до Конвенції ООН про права інвалідів - механізм захисту прав людей з інвалідністю ", який відбудеться 22-24 вересня 2013 р. в м. Києві в рамках реалізації Всеукраїнської програми "Школа соціально-політичного лідерства для керівників та спеціалістів громадських організацій інвалідів – членів НАІУ".

Мета проведення заходу - підвищити рівень знань лідерів громадських організацій, правозахисників щодо забезпечення прав людей з інвалідністю в Україні, існуючих національних та міжнародних механізмів захисту прав людей, стандартів Конвенції ООН про права інвалідів та механізмів застосування Факультативного протоколу у відстоюванні прав.

В разі Вашої зацікавленості взяти участь, просимо заповнити анкету-заявку(див. додаток) та направити її на електронну адресу office@naiu.org.ua , але не пізніше 16:00 16-го вересня 2013 р.
Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті "Школа лідерства Національної Асамблеї інвалідів України".

Кiлькiсть переглядiв: 272