• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний фонд «Українські реформи» та компанія «Ін-Тайм» надали допомогу бердичівлянам

Благодійний фонд «Українські реформи» та компанія «Ін-Тайм» надали допомогу бердичівлянам

2014-10-02

/Files/photogallery/745/4.jpg

Нещодавно до громадської організації інвалідів-візочників «Стимул» надійшла чергова партія інвалідних візків, отримати які може кожна людина, котра дійсно має в цьому потребу. Можливо цей факт і не є великою подією в масштабах всього міста, однак для осіб, що мають проблеми з опорно-руховим апаратом і котрим коліщата візка, в деякій мірі, заміняють власні ноги та дають можливість рухатись, то надзвичайно важлива новина. /Files/photogallery/745/2.jpg

Таку значну підтримку для бердичівлян з особливими потребами вже не перший рік надає міжнародний благодійний фонд «Українські реформи», що співпрацює з ГО «Стимул» з 2011 року. За це люди, що мають певні фізичні обмеження щиро вдячні особисто президенту фонду Миколі Миколайовичу Хмілю.

Добру співпрацю між благодійним фондом «Українські реформи» та ГО «Стимул» свого часу налагодила влада нашого міста, найактивніших зусиль до цього доклав особисто заступник міського голови Іван Омельянович Демусь.

Завдяки «Українським реформам» до міста вже кілька років надходить благодійна допомога у формі інвалідних візків. Так у 2011 році до ГО «Стимул» було доставлено 65 візків, у 2012 році 32, цього року надійшло 40 таких спеціальних засобів./Files/photogallery/745/1.jpg

А доставку цього важливого вантажу здійснила національна служба доставки «Ін-Тайм», завдяки добрій волі генерального директора цієї компанії Олександра Сергійовича Трояна, візки були перевезені безкоштовно. Цей вчинок свідчить про соціально-відповідальне рішення даного перевізника та щире і співчутливе ставлення підприємців, до тих кому потрібна допомога.

Ось як про благодійність висловлюється сам генеральний директор служби перевезення:

«За 13 років діяльності компанія «Ін-Тайм» стала лідером у сфері вантажоперевезень. І нині вважаємо своїм громадянським обов’язком допомагати тим, хто нині перебуває у скруті. Саме тому компанія «Ін-Тайм» вже не перший рік бере активну участь у різноманітних соціальних проектах, до втілення котрих нас залучає міжнародний благодійний фонд «Планета взаємодопомоги». Наша служба перевезень не дарма має статус національної, адже має дуже велику розгалужену структуру, котра складається з 484 представництв у 338містах України. Саме тому компанія «Ін-Тайм» здатна організувати швидку доставку вантажів у будь-яку точку країни і завжди з радістю підтримує різні соціальні ініціативи. Наша служба перевезень продовжує свій активний розвиток, впроваджує нові послуги та збільшує кількість своїх відділень. А, зважаючи на такий скрутний час для всієї країни «Ін-Тайм» не лише не буде зменшувати, а навпаки збільшувати обсяги благодійної допомоги».

Нехай же добро зроблене людям, повернеться сторицею і принесе компанії успіху та процвітання. /Files/photogallery/745/3.jpg

Отримати такий засіб пересування мають змогу не лише люди з інвалідністю, а й ті кому він конче необхідний, на даний момент, після отриманої травми чи в післяопераційний період, або ж тим, кому важко проходити різні бюрократичні процедури для отримання інвалідного візка від держави. У випадку, коли візок вже непотрібен, його можна повернути до громадської організації, щоб він приносив користь і для інших.

Однак, коли стається біда і травмована особа потребує такого допоміжного засобу пересування, хтось має поінформувати її про таку можливість, саме з цією метою ГО «Стимул» залучає до співпраці лікарів, медичних і соціальних працівників, бо саме вони найчастіше спілкуються з хворими та знають про їх потреби і можуть підказати, куди звернутись. Таким чином інвалідні візки потрапляють саме до тих, кому вони потрібні найбільше.

Кiлькiсть переглядiв: 250