Волонтер – людина доброї волі

2014-09-17

/Files/photogallery/805/с12.jpg

Поповнюються лави волонтерів та помічників центру соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних». Так добрим помічником та активним учасником у житті ГО «Стимул» став Сергій Бондарчук.

Хлопець долучився до центру «На рівних», ще на стадії його реконструкції. Допомога була дуже доречною, адже для роботи центру, була необхідна комп’ютерна і організаційна техніка, але ж придбання та отримання в дар відповідного обладнання, це лише пів справи. Для того аби все працювало до ладу, техніку потрібно налаштувати, встановити відповідні програми та вирішити чимало технічних завдань. Саме цією необхідною роботою в команді інших волонтерів займався Сергій Бондарчук.

Та і нині, коли все працює добре і злагоджено, волонтер Сергій не сидить склавши руки, нині він розробляє нову версію сайту громадської організації інвалідів візочників «Стимул». Проте, коли вже і ця справа буде завершена, знання та досвід хлопця будуть корисними для обох громадських організацій, що заснували центр реабілітації «На рівних».

Сергій має добру юридичну освіту, що в наш час, є дуже корисним, не лише для носія цінних знань, а й для тих, кому потрібна допомога. Крім того, наш волонтер має досвід в у розробці різних піар-ходів, бо багато років є засновником Українського спортивного соціально-мережевого інтернет-журналу «Український Форпост Спорту». Нині це мережеве видання налічує 7 276 читачів та гарну команду дописувачів.

Також, відкриємо ще одну маленьку таємницю: багато бердичівлян впізнають у змужнілому обличчі Сергія Бондарчука юного гумориста, котрий доволі часто зі сцени Палацу культури оповідав гуморески незабутнього Павла Глазового.

Ось такі у нас розумні, талановиті і дуже доброзичливі волонтери. Члени наших двох громадських організацій щиро вдячні Сергію за допомогу та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 234