Цукерки до свята

2014-08-22

/Files/photogallery/805/DSCN3528.jpg

Цього року День Незалежності України гірчить болем від важких втрат і біди, що прийшла на нашу рідну землю. Все ж ця знаменна дата є святом для кожного громадянина нашої Держави. І люди святкують і вітають один одного з цим радісним урочистим Днем. /Files/photogallery/805/DSCN3529.jpg

Першим, хто привітав із Днем Незалежності України відвідувачів центру соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних» голова благодійної організації «Відкрите серце» Петро Залізний. Благодійник вручив двом громадським організаціям: інвалідів-візочників «Стимул» та навчально-реабілітаційному центру для неповносправних дітей «Насіння Надії» гуманітарну допомогу від ПАТ «Крафт Фудз Україна». Подарунки були у вигляді коробок зі смачними цукерками, щоб хоч якось підсолодити свято у цей гіркий для України час, тим людям, котрі і в мирні дні потребують підтримки і уваги, оскільки мають проблеми зі здоров’ям.

Щиро дякуємо усім благодійника, котрі незважаючи ні на що, продовжують творити добро для інших. Вдячні за допомогу. Віримо у краще, молимось за мир, хай почує нас Господь.

Детальна інформація про подію на сайті каналу ВІК

/Files/photogallery/805/DSCN3530.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216