• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Львівська делегація у центрі «На рівних»

Львівська делегація у центрі «На рівних»

2014-08-21

/Files/images/c3.jpg

Днями у нашому місті, що стоїть на перехресті чотирьох культур, зустрічали делегацію з культурної столиці України міста Лева. Річ у тім, що очільники двох міст Бердичева Василь Мазур та Львова Андрій Садовий, вирішили налагодити дружні та ділові стосунки між містами.

Шановних гостей зустрічали у міській раді. Найперше обговорили сфери життєдіяльності міст у яких співпраця була б корисною для обох громад. Ділилися позитивним та корисним досвідом з багатьох проблемних питань. Також не оминули увагою майбутньої реформи самоврядування, обидва мери вбачають в цьому позитивні зміни.

По завершенню офіційної частини зустрічі делегації з міста Львова була запропонована велика екскурсія Бердичевом. Гості відвідали такі визначні місця як: костел Св. Варвари і кляштор Босих Кармелітів, пивзавод та студія Анатолія Залевського.

Також Андрія Садового зацікавила робота громадських організацій нашого міста, серед яких ГО інвалідів-візочників «Стимул» та «Насіння Надії», тому львів’яни завітали на гостину до центру соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних», до створення котрого також долучилася і ГО «Самопоміч». Тут шановні гості ознайомились з роботою центру, оглянули виставку дитячих робіт, що дуже припала до душі Андрію Садовому.

Натомість міський голова Львова подякував за теплу, щиру зустріч, висловив найкращі побажання цим громадським організаціям та людям, що не зважаючи на важкі життєві обставини та стан здоров’я, не падають духом і дивують усіх активною життєвою позицією. Андрій Садовий також запросив відвідати місто Львів, та завітати на гостину до тамтешнього центру реабілітації «Джерело», аби запозичити їх корисний досвід у роботі та застосувати його на базі Бердичівського Центру.

Під кінець зустрічі пан Садовий по дружньому потис руку усім хто зустрічав делегацію у центрі реабілітації «На рівних» побажав натхнення та успіхів у їх праці.

/Files/photogallery/807/c4.jpg/Files/photogallery/807/c5.jpg/Files/photogallery/807/c6.jpg/Files/photogallery/807/c8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202