• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сучасні меблеві технології в центрі реабілітації «На рівних»

Сучасні меблеві технології в центрі реабілітації «На рівних»

2014-08-21

/Files/photogallery/739/7.jpg

Як відомо нашим читачам, оновлений та повністю реконструйований центр соціокультурної та активно фізичної реабілітації «На рівних» розпочав свою роботу на весні, проте добре знайома іще одна істина, що досконалості немає меж. Члени громадських організацій «Стимул» та «Насіння Надії» продовжують покращувати та вдосконалювати свій, так би мовити, життєвий простір.

Днями у великій кімнаті, що виконує роль актової зали, вздовж усієї стіни з’явився цілий стрій новеньких сучасних полиць. А це означає, що нині у величезної гвардії корисних та потрібних книг є своє місце, там де їх зможуть побачити, погортати і, за потреби відшукати на їх сторінках відповіді на важливі питання. До того ж така чудова бібліотека постійно поповнюється цікавими екземплярами, завдяки нашим друзям і партнерам, зокрема Національній Асамблеї інвалідів України, Житомирській обласній ГО «Молодь. Жінка. Сім’я», ВГО «Коаліції захисту прав інвалідів та осіб із інтелектуальною недостатністю».

Проте усі ці посібники, брошури, підручники, книги до цього часу мусили зберігатися у картонних ящиках та просто в довгих стосах. А допомогли їм зайняти достойне місце благодійники з міста Києва ТОВ "Мебельні технології", то вони надали усі матеріали та комплектуючі для чудових сучасних полиць,де нині книги почуваються мов на виставці. Тай взагалі дуже приємно бачити у своєму інтер’єрі такі сучасні і якісні меблі, котрі мають не лише практичну функцію, а й надають привабливості та естетики кімнаті.

Довести матеріали до ладу та власне встановити дані предмети меблів допомогли наші бердичівські підприємці, котрі незважаючи на свою скромність і небажання рекламувати свої добрі справи, дуже часто приходять на допомогу нашим організаціям, чим полегшують роботу по облаштуванню життєвого простору і довкілля загалом, під особливі потреби людей з інвалідністю.

Тож колектив центру «На рівних» члени ГО «Стимул» батьки та діти навчальнореабілітаційного центру «Насіння Надії» щиро вдячні всім благодійникам і спонсорам за допомогу в облаштуванні справжньої сучасної бібліотеки.

/Files/photogallery/739/1.jpg/Files/photogallery/739/2.jpg/Files/photogallery/739/3.jpg/Files/photogallery/739/4.jpg/Files/photogallery/739/5.jpg/Files/photogallery/739/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 232