Вдячні за допомогу

2014-08-18

/Files/photogallery/805/1.jpg

«Світ не без добрих людей» – у цій народній мудрості вже неодноразово переконувались наші громадські організації, котрі заснували центр соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних». Бо на потреби людей з обмеженими фізичними можливостями завжди відгукуються благодійники, люди доброї волі і просто знайомі та добрі друзі громадських організацій.

Ось і цього разу нашому центру була надана допомога у вигляді канцелярських товарів, дитячої літератури та розвиваючих ігор. Усі ці речі допоможуть у реабілітації маленьких вихованців навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей «Насіння Надії».

Таку добру підтримку їм надала Анна Юріївна Міщенко, котра вболіває за наш центр і цікавиться його роботою, тому завжди приходить на допомогу коли це потрібно. Анна Юріївна бердичівлянка і хоч нині живе і працює у Києві, рідного міста не забуває, це яскраво засвідчує її благодійна діяльність. Отже перед початком навчального року за надані нею кошти було закуплено велику кількість канцелярії. А власник магазину «Транзит-С» Ігор Михайлович Мельник надав значну знижку на свої товари для такої доброї справи.

ГО «Навчально-реабілітаційний центр для неповносправних дітей «Насіння Надії» та ГО інвалідів на візках «Стимул» щиро вдячні за підтримку та допомогу нашому центру «На Рівних». Нехай добро і співчуття, з яким ви йдете до людей повертається до вас сторицею.

/Files/photogallery/805/2p2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 211