• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Компанія LG Electronics передала на потреби Центру побутову техніку .

Компанія LG Electronics передала на потреби Центру побутову техніку .

2014-04-02

Компанія LG Electronics передала на потреби Центру побутову техніку .

Як зазначено у програмному звіті Проекту , завдяки спонсорській допомозі компанії LG Electronics - 55-дюймовому телевізору Smart TV члени громадських організацій та батьки отримали можливість участі вебінарах і он- лайн конференціях , що проводяться парнерскими установами , Всеукраїнською коаліцією , Центром Слуху , Ленхард академією та ін. Раніше для цього членам організації доводилося збиратися на базі міської бібліотеки.

/Files/images/200120146150.jpgКруглі столи , семінари та інтерактивні заняття на базі Центру для маленьких і дорослих членів наших та інших громадських організацій людей з інвалідністю відтепер повністю технічно забезпечені та відбуватимуться в створенному Актовому залі в оновленному приміщенні МГОІВ "Стимул".

І ще один подарунок від LG Electronics – холодильник великого об’єму з верхньою морозильною камерою. Відтепер Центр повністю підготовлено ​​до запланованих навесні 2014 зборів спортсменів з інвалідністю http://rugby.gar.org.ua .

Це не перший досвід LG Electronics у наданні благодійної допомоги реабілітаційним центрам. Минулого року представництво LG Electronics в Україні подарувало пральну машину Жмеринському обласному центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Кiлькiсть переглядiв: 246